СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ

2015-12-27

/Files/images/P1010300.JPG

СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ

25 грудня о 10 годині у приміщенні школи був проведений новорічний ранок для учнів 1-4 класів, який підготувала класний керівник 4 класу Кот В.О. разом із вчителями початкових класів. У святково прибраній залі протягом години відбулося новорічне дійство, на яке завітали Дід Мороз та Снігуронька, казкові герої, морські пірати, мушкетери герої мультфільмів та інші казкові гості. Дід Мороз та Снігуронька вручили учням новорічні подарунки

Цього ж дня о 13 годині було проведено новорічне свято для старшокласників «В ніч казкову новорічну». У проведенні свята активну участь узяли учні 5-11 класів. Вони підготували чудову новорічну виставу з піснями, танцями, віршами конкурсами та розвагами. Цього дня ніхто не залишився без уваги та без подарунків.

На свято були запрошені адміністрація закладу, батьківська громадськість, жителі села. Всіх присутніх вітали Дід Мороз і Снігуронька.

Особливі слова вдячності адміністрація та вчительський колектив висловлюють Казавчинській та ПОСП "Казавчин Агро" та батьківській громаді які надали значну спонсорську допомогу у придбанні новорічних подарунків та сувенірів для учнів нашої школи.

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi

  • ольга

    2016-11-06 14:11:55

    sede lorton...