ВЕСЕЛО В «ВЕСЕЛЦІ»

2017-06-16

/Files/images/IMG_20170530_101743.jpg

ВЕСЕЛО В «ВЕСЕЛЦІ»

Саме так називався шкільний табір при загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Казавчин. 14 днів учні 1 – 8 класів щодня, як на свято, поспішали сюди.

Та й правду сказати: кожен день у таборі був особливим. Приміром «День казки» провів дітей чарівним лабіринтом, відповідали на запитання вікторини «Знавці казок», стали учасниками незвичної пошукової роботи «Знайдіть автора цієї казки» та «З якої казки ці речі?»

Цікавим заходом для учнів став і День Японії. Учні в національних костюмах, читали поезію Японії, смакували запашним чаєм за японським звичаєм. А День гумору й гримера розфарбував і прикрасив усіх присутніх. А, про День мистецтва і говорити зайве!

Нарешті, ніколи не забудеться й екскурсія до міста Одеси. Місто привітало нас своїм теплом та прогулянкою на катері по Чорному морю.

Художньо – естетичний напрямок роботи у таборі «Веселка» дав можливість малечі оволодіти навичками роботи з різноманітними матеріалами і технікою: орігамі, вишивкою, бісером, плетіння із стрічок. Чудові роботи дітей стали прикрасою інтер’єру табору.

Тож, якщо коротко підсумувати, відпочили наші школярики на 12 балів.

Вихованцям нашої школи пощастило, бо про них є кому подбати. Щирі слова подяки ми адресуємо нашим спонсорам: сільському голові Манзюку С.М., директору ПСП «Перемога» Пойді В. В., директору ПОСП «Казавчин - Агро» Осієвському В. А., орендатору Гуменюку Ю.О., та всім батькам учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi