ОСІННІЙ ФЕЄРВЕРК

2016-10-21

/Files/images/Фото-0037.jpg

21 жовтня пройшло Свято осені "Осінній феєрверк".Всі класи мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали, даровані матінкою - Землею. Кожен експонат - це витвір мистецтва. Неначе господарка – осінь завітала у гості з казковими героями. Присутні були зачаровані незвичайним ярмарком з кабаків, учні 5 класу зробили цілу лісову композію. Око гостей звеселяла вся палітра осені. Це і різнокольорове листя, червоні, мов крапельки, намистинки калини, різнобарвні хризантеми, китиці винограду та хмелю. Діти, не маючи бажання прощатися з літом, запросили на гостини метеликів, павучків, гусениць, їжачків, равликів – павликів, лебедів коників та інших лісових мешканців.

Кожна робота заслуговує уваги, в яку діти , батьки та вчителі вклали частинку своєї душі, вміння, власне бачення прекрасного, тому і переможців визначали таємним голосуванням.
І місце зайняли учні 2 класу
ІІ місце- учні 3 класу,
ІІІ місце - учні 5 класу.

Учасники Театрального гуртка «Жайвір» (керівник Мацібора Ася Іванівна) приготували цікаву виставу про осінь та користь від вживання овочів та фруктів. З інтересом учні та вчителі спостерігали за акторською майстерністю учасників гуртка. Такі заходи формують доброзичливе ставлення до природи, до людей, які виращують хдіб, овочі та фрукти.

/Files/images/Фото-0049.jpg

/Files/images/Фото-0048.jpg

/Files/images/Фото-0052.jpg



Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi