Захисник Кіровоградшини

2016-10-16

/Files/images/Фото-0022.jpg

У Долинській пройшли обласні змагання «Захисник Кіровоградщини»

З метою формування та пропаганди здорового способу життя, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії та удосконалення фізичної підготовленості молоді 14 жовтня 2016 року в м. Долинська на стадіоні «Колос» пройшли обласні змагання «Захисник Кіровоградщини», участь у яких взяв учень 11 класу Ренгач Віктор від команди Гайворонського району

Розпочалися змагання урочистою ходою учасників команд. Участь у змаганнях взяли близько 100 учнів загальноосвітніх навчальних закладів із 13 районів області, які протягом 5 годин демонстрували свою майстерність у стрільбі з пневматичної гвинтівки, розборі та зборі АКМ-74, підйомі переворотом на перекладині, перетягуванні канату, на смузі перешкод.

Закриття змагань відбулося за участі голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменка С.А. Він привітав майбутніх вояків та глядачів зі Святом Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день з 2014 року в Україні відзначається ще й як День Захисника України.

Всі команди, продемонструвавши свої вміння і навички, готовність і велике бажання захищати нашу державу, довели, що командний дух всіх учасників є надзвичайно сильним. І на підтвердження цього продемонстрували його у вигляді своїх девізів.

На завершення змагань Сергій Анатолійович провів урочисте вручення нагород переможцям і всім учасникам змагань та закликав учнівську молодь працювати, загартовуватися, єднатися заради нашої України, заради власного майбутнього!

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi